FAQ

Via deze website, via een mailtje, via een berichtje.
Graag een week op voorhand. Wil je toch nog last minute een bestelling plaatsen? Contacteer me dan even, misschien heb ik toch nog een gaatje in mijn agenda!
De algemene regel is dat ik de taarten maak, jij komt ze afhalen. Voorzie best een curverbox/plooibox als je meerdere zaken bestelt. Hoge taarten worden verpakt in een hoge plastic doos die je aub terug brengt. We nemen geen verantwoordelijkheid voor enige schade aan het gebak nadat het is opgehaald of geleverd. Lukt het afhalen écht niet? Laat dit even weten, dan kunnen we iets afspreken. Huwelijkstaarten worden standaard geleverd.
Al het gebak is sowieso volledig plantaardig, dus vrij van eieren, melk, room en alle andere dierlijke ingrediënten. Glutenvrij is mogelijk, vermeld dit goed bij de bestelling. Ook andere allergenen vermeld je best bij je bestelling, dan kan ik daar zeker rekening mee houden.
Huis Timmermans ligt in een straat met éénrichtingsverkeer. Er is een ondergrondse parking in de straat (weldra worden dat er 2). Parkeren kan ook in de Putstraat en Plein (gratis kortparkeren!) of op de ring (vergeet hier niet te betalen)
Je bestelling kan je ofwel op voorhand betalen, via overschrijving, ofwel kan je bij de afhaling betalen. Dat kan met cash ofwel via de bank-app. Wil je een factuur, dan kan dat uiteraard ook, vraag dit even bij je bestelling.
De cheesecakes bewaar je best in de koelkast. Dit mag uiteraard in de doos waarin het verpakt is, maar mag ook zonder. (bewaartijd in de koelkast is tot max. 5 dagen) De cheesecakes kan je ook invriezen, doe ze dan in een goed afsluitbare (plastic) doos. Indien de cheesecake versiert is met vers fruit, haal je dat er best af voor je het invriest. (Invriezen kan tot 2 maanden na afhaling) De cakes en taarten bewaar je ook best in de koelkast. Deze zijn ook tot max. 5 dagen houdbaar na afhaaldatum.
Tuurlijk, graag zelfs! Stuur me even een mailtje: elke@huistimmermans.be